Snart dags?

Snart dags?

Har du snuddat vid tanken att byta bostad, men vet inte riktigt när eller hur? I så fall tycker jag du ska ta kontakt med mig. Då kan vi i lugn och ro gå igenom vad som gäller vid en försäljning och du är förberedd och kan få ut ett bra pris den dag du bestämmer dig för att sälja.

Både du/ni och jag är startklara när den dagen kommer. Tjänsten jag erbjuder är gratis och har många fördelar. Jag har er i bakhuvudet, kan min marknad och har fördelen att ha er ”på lut” om en förfrågan kommer om liknande boende och vi kan komma igång med försäljning. Jag hjälper dig gärna.

Kontakta mig redan idag genom att fylla i formuläret nedan.
1. Värdering
Jag kommer hem och gör en värdering av er bostad. Jag ger er också lite tips kring eventuella förändringar eller små renoveringar som kan öka värdet på er bostad.
2. Bostadsbeskrivning
I lugn och ro går vi tillsammans igenom bostaden. Jag vill veta allt! Genomförda renoveringar, fördelarna med just ert område, hur är den lokala matbutiken? Skola, fritidsaktiviteter mm. Med detta som underlag skriver jag en objektbeskrivning som ni får ta del av och godkänna. När ni sedan känner er redo finns all information klar. Nu är er bostad redo när det är dags!
3. Marknaden
Jag har ett spekulantregister. Där kan jag avläsa intresset av er bostad och om någon kund sökt bostad nära dina kvarter.
4. Marknadsföring
Om det snart är dags snart så kommer jag att lägga ut er bostad kostnadsfritt på min hemsida. Det ger mig möjligheten att få kontakt med potentiella köpare och kan enkelt återkoppla till dem när försäljningen startar. Under tiden så ger jag gärna goda råd och tips. När vi gör detta bestämmer du.
5. Färdig att sälja?
När det har gått en tid och ni bestämt er för att sälja så gör vi tillsammans de sista justeringarna innan jag lägger ut er bostad som ”Till salu”.
Nu marknadsförs bostaden efter vad vi kommit överens om och jag kan börja ta kontakt även med de spekulanter som hört av sig. Nu tecknar vi ett förmedlingsuppdrag så att jag kan börja arbeta med er försäljning.